Integrationer

Guide: Business Central S2S Authentication

Bruger du Business Central med Lagersystem? Så er det vigtigt at du følger denne guide, for at sikre at integrationen mellem de to systemer bliver ved med at fungere, når Microsoft indfører nye regler for integration med eksterne systemer. Følg guidens tre trin herunder, så kommer du sikkert igennem opsætningen. Støder du ind i problemer […]

Anbefalede Shopify apps til brug med Lagersystem

På denne side har vi lavet en oversigt over de apps vi anbefaler til vores kunder som bruger Shopify til deres webshop. Listen indeholder apps som vi ved virker med Lagersystem og som vil kunne løse tre gængse udfordringer: Pakkeshopvælgere, synkronisering af lagertal på tværs af Shopify-butikker samt oprettelse af bundle-produkter som fungerer med hele […]

Aktivér Lagerstyring på dine varer i Woocommerce

Hvis din integration fra Woocommerce til Lagersystem skal komme til at fungere, er det nødvendigt, at der er aktiveret lagerstyring af dine varer. Ellers har Lagersystem ikke noget lagertal for dine varer og kan ikke holde styr på, hvor mange varer du har på lager. Aktivér lagerstyring på en vare Du aktiverer lagerstyring ved at: […]

Shopify og salg af bundle-produkter

Alle systemer har begrænsninger, og Shopify har desværre lidt svært ved at styre lagerbeholdningen i den situation, hvor du har et produkt, som består af underprodukter. De typiske eksempler er en gavekurv, som samler flere forskellige produkter, eller en vare, som skal samles af flere delkomponenter.Her er ikke lavet en automatisk håndtering, så et salg […]

Integrer til Lagersystem.dk

Har I et custom made system, I ønsker at integrere til Lagersystem.dk, kan denne guide med fordel sendes til jeres udviklere. Der er 4 primære integrationspunkter, der skal laves. Det afhænger af den enkelte use-case, hvor mange dele der skal implementeres. Systemet, der integreres fra, kan være en webshop, regnskabssystem eller ERP. I det følgende […]

Send produkter via FTP

Denne artikel beskriver hvordan produkter kan indlæses ved hjælp af en CSV-fil via et FTP-upload. Lagersystem kan fx læse filen hver time, for at opdatere produkterne ud fra indholdet i CSV-filen. Det er klart, at jo oftere produktdata opdateres, jo bedre opdateret kan lagerpersonalet være, når de pakker ordrer. Frekvensen for indlæsning af FTP-uploadet kan […]

Send ordrer via FTP

Du kan overføre ordrer til Lagersystem via FTP ved at bruge vores XML ordreformat. Hver fil beskriver én ordre. Det foretrækkes at hver fil er døbt ordrenummer.xml. Filen skal være i Unicode UTF-8 formatet. Ordrefilerne uploades til en mappe på FTP-serveren kaldet new-orders. Når Lagersystem har indlæst filen, vil den automatisk blive fjernet fra FTP-mappen. […]

Retursvar dokument via FTP

Denne artikel beskriver hvordan Lagersystem tilbagefører ordrefiler, når en ordre er blevet afsluttet i systemet. Lagersystem leverer en XML-fil for hver afsluttet ordre i nedenstående format, som du kan importere og bruge til at registrere i dit system, at ordren er blevet lukket. Download et eksempel på filen her: Formatet i XML-filen er forklaret i […]

E-conomic integration

Når lagersystem.dk er integreret med E-conomic, kan integrationen enten sættes op til at overføre alle ordrer automatisk, eller integrationen kan sættes op til at det kun er ordrer hvor der er trykket “Send ordre”, på ordren i E-conomic, der overføres til Lagersystem.dk De forskellige felter på ordren i E-conomic mappes på følgende måde til Lagersystem.dk: […]

E-conomic fragtsammenknytning

Når du opretter ordrer i E-conomic, kan du vælge hvilken type fragtmetode ordren skal sendes med og dermed også hvilken type label der genereres i Lagersystem.dk, til den pågældende ordre. GLS Pakkeshop Hvis du skal sende til en GLS pakkeshop, skal du gøre følgende.Gå ind på https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-shops og find den pakkeshop du ønsker at sende til. Klik […]