Ordrehåndtering

Multipluk uden brug af bokse – også til papirløs ordrehåndtering

Hvis du foretrækker at benytte multipluk i Lagersystem uden brug af bokse, og du samtidig bruger papirløs ordrehåndtering, så følg denne guide. Denne guide er relevant for dig, hvis du for eksempel gerne vil plukke alle produkter til flere ordrer på én gang, men blot vil pakke dem på et pakkebord med hjul, uden at […]

Scan stregkoden **NEXTORDER** og hiv den næste åbne ordre direkte ind på din håndscanner

Med denne måde at ordrebehandle på, kan du køre papirløst ad-hoc pluk.Hvis du scanner stregkoden **NEXTORDER**, så bliver den næste ledige ordre på ordrehåndteringslisten automatisk tildelt til din scannerbruger og loadet i din håndscanner. Det giver en hurtig enkeltordrehåndtering uden brug af papir. Du kan printe stregkoden **NEXTORDER** ud og sætte på din plukkevogn eller […]

Fotodokumentation – Dokumentér ordrer med scannerens kamera

På din håndterminal er der på bagsiden et kamera, som du kan bruge til at tage billeder som fotodokumentation af dine ordrer. Det kan fx bruges til at bevise at du har pakket de rigtige varer, at pakken er blevet afsendt eller lignende. Det kan også være relevant hvis ordren består af flere pakker, så […]

Parker ordre – pak ordren færdig senere

Ved at parkere en ordre, kan du “gemme” ordren til at blive pakket færdig på et senere tidspunkt, og genoptage ordren lige hvor du slap den. Det kan fx være brugbart at parkere en ordre hvis ordren er så stor, at man bruger flere dage på at pakke den, eller hvis man fx skal til […]

Scan uden stregkode

Har du varer uden stregkoder, som du vil plukke i ordrehåndtering. Så kan du bruge vores funktion Scan uden stregkode. Når du har indlæst en ordre med vare, som ikke har nogle stregkoder, så trykker du på billedet af den eller de varer, som du vil håndtere. Her vil du få mulighed for enten at […]

Papirløs ordrehåndtering

Hvis du vil lave ordrehåndtering uden papir, så kan du gøre det i Lagersystem. Det kræver blot, at du har sat scanner brugere op på Lagersystem og har sat Auto Print op på computeren. Følg vores guide til, hvordan du sætter scanner brugere og Auto Print op: Når du har fået sat Auto Print og […]

Fjern lokation under pluk

Hvis du vil fjerne en lokation i lagersystem under et pluk, så kan du gøre det nemt fra håndterminalen. Følg med i guiden herunder for at se, hvordan du kan fjerne lokationer under pluk. Scan varer ind og tryk scannede linjer Lad os tage et scenarie, hvor du skal plukke 2 varer til en ordre. […]

Opsætning af Multipluk

Multipluk gør, at du kan håndtere flere ordrer på en gang fra din plukvogn. Det muliggør at du kan bruge håndterminalen til pluk og verificering af flere ordrer på én gang, så du får færre plukketure rundt på lageret. Ofte kræver dette du har indkøbt dedikerede plukkevogne eller har plads til plukkebokse på din almindelige […]

Håndter konfliktede ordrer

Der kan være mange årsager til, at din ordre går i konflikt. Nogle årsager kan skyldes, det kan være manglende dækning på betalingskort ved onlinebetalinger, der har været downtime på det delsystem, der skulle håndtere ordren osv. Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvad konflikten skyldes, før du begynder at løse den. Håndter […]