Håndscanner

Fotodokumentation – Dokumentér ordrer med scannerens kamera

På din håndterminal er der på bagsiden et kamera, som du kan bruge til at tage billeder som fotodokumentation af dine ordrer. Det kan fx bruges til at bevise at du har pakket de rigtige varer, at pakken er blevet afsendt eller lignende. Det kan også være relevant hvis ordren består af flere pakker, så […]

Parker ordre – pak ordren færdig senere

Ved at parkere en ordre, kan du “gemme” ordren til at blive pakket færdig på et senere tidspunkt, og genoptage ordren lige hvor du slap den. Det kan fx være brugbart at parkere en ordre hvis ordren er så stor, at man bruger flere dage på at pakke den, eller hvis man fx skal til […]

Lej håndscannere til dine travle perioder

I nogle perioder kan det være praktisk at have flere scannere til brug på lageret. I stedet for at købe flere scannere, som du måske ikke har brug det meste af året, så tilbyder vi scannere som du kan leje i eksempelvis uger eller måneder ad gangen. Det kunne fx være op til Black Friday […]

Garanti på din håndscanner

Det er vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds. Derfor yder vi naturligvis garanti på vores håndscannere. Garantien dækker fabrikations-, produkt- og softwarefejl, der konstateres ved håndscannerens normale brug i 12 måneder fra købsdatoen. Inden du henvender dig til os, for at reklamere over din håndscanner, anbefaler vi altid, at du kigger vores […]

Scan flere varer med et scan

Det er muligt at scanne flere varer med ét scan, så lagermedarbejderen ikke behøver scanne f.eks. 100 stk. af den samme vare.  Scan flere varer med kendt stregkode Indlæs ordren på håndscanneren ved at scanne stregkoden på følgeseddel.Tryk på nummertasterne det ønskede antal der skal registreres f.eks. ved 100 stk. tast blot 1 0 0.Scan […]

Driver mangler

Hvis din håndscanner ikke viser laser når du trykker på <SCAN> Dette kan skyldes scannerens software er blevet opdateret og derfor kræver ny driver. Tryk på menuen og naviger ned til Indstillinger. Når du er inde i indstillinger navigerer du ned til knappen Download driver. Der går et par minutter før håndscanneren er opdateret og […]

Opdater håndterminal

Det er altid en god ide at holde Lagersystem-softwaren opdateret på din håndterminal. Dette sikrer at håndterminalen virker mest optimalt, og at du har adgang til de nyeste funktioner. Lagersystem vil vise hvornår der er opdateringer klar til softwaren For at opdatere softwaren skal du gå ind i menuen i Lagersystem appen: I menuen scroller […]