Fragt

Automatisk generering af fragtlabels

Lagersystem kan automatisk danne fragtlabels for dig, hvis du foretrækker at dine fragtlabels er genereret (og eventuelt printet) når du begynder din ordre. Det kan også være en praktisk funktion, hvis du automatisk vil danne returlabels som du eksempelvis lægger i forsendelsen. Hvis automatisk generering af fragtlabels er slået til, så vil Lagersystem automatisk forsøge […]