Installation af Lagersystem extension

Har du en standard BC Cloud platform version 17 og runtime version 7.1, kan du med fordel installere vores Lagersystem extension. Er du i tvivl om, om du har denne version af BC, kan du spørge din BC konsulent.

Hint: logger du ind på businesscentral.com eller businesscentral.dynamics.com, så har du en Microsoft Hostet version, som vil være opdateret til den korrekte version.

Du kan læse mere om hvordan integrationen med Lagersystem extension sker i denne artikel “Business Central Integration”.

Download extension

Du kan downloade vores extension til Business Central her:

Lagersystem_extension_1.0.19.7

Installation

Gå til det regnskab i Business Central, hvor du ønsker at installere Business Central, søg på “Udvidelsesstyring” og går til opsætningen:

Vælg “Administrer” og vælg “Upload udvidelse”:

Vælg “Vælg.app-fil:

Tryk “Vælg…” og vælg Lagersystem extension filen du har downloaded

Vælg “Accepter” og “Installer”: