Varemodtagelse

Print stregkoder ved varemodtagelse

Får du en bestilling af varer ind, hvor der ikke er stregkoder på, så kan du hurtigt og nemt tilføje stregkoder til alle dine varer. Du skal først have oprettet en varemodtagelse i Lagersystem, og hvis du er i tvivl om, hvordan du gør det – så kan du følge guiden her: Opret stregkoder til […]

Opret varemodtagelse

For at importere en varemodtagelse fra et Excel-ark, skal du klikke på ”Lager” og derefter ”Varemodtagelse”. Du får vist nedenstående side. Klik på knappen ”Importer varemodtagelse”. Du får nu vist siden for import af Excel-ark med varemodtagelsesoplysninger. Hvis filen er lavet på en Windows computer, skal du ikke ændre ”encoding”. Hvis filen er genereret på […]