Fjernsupport

Hent AnyDesk til håndscanner

Du kan nemt hente AnyDesk til håndterminalen. På den måde kan vi foretage fjernsupport af din håndterminal. Du kan hente AnyDesk direkte fra Lagersystem-appen, eller du kan hente den uden om Lagersystem-appen, hvis det ikke er en mulighed for dig. Hent AnyDisk fra Lagersystem-appen Åbn Lagersystem-appen på din håndterminal. Gå ind i “Instillinger” og scroll […]

Fjernsupport med AnyDesk

Med AnyDesk kan Lagersystem Support få adgang til din computer og på den måde bedre hjælpe med supportsager på din computer. Det kunne for eksempel være hjælp med opsætning af printere, Lagersystem Autoprint og lignende. For at få hjælp af en supporter skal du først ringe til os. For at downloade AnyDesk til Windows kan […]