Fjernsupport

Hent AnyDesk til håndscanner

Du kan nemt hente AnyDesk til håndterminalen. På den måde kan vi foretage fjernsupport af din håndterminal. Du kan hente AnyDesk direkte fra Lagersystem-appen, eller du kan hente den uden om Lagersystem-appen, hvis det ikke er en mulighed for dig. Hent AnyDisk fra Lagersystem-appen Åbn Lagersystem-appen på din håndterminal. Gå ind i “Instillinger” og scroll […]

Fjernsupport

Hvis du er kørt helt fast, tilbyder vi fjernsupport. Det betyder, at vi kan “overtage” din mus og se, hvad du har på din skærm – uden vi behøver at komme ud til dig fysisk. På den måde har vi mulighed for hurtigere at få ledt dig på rette vej, så du kan komme videre […]