Lagerregulering

Lagerregulering i Lagersystem.dk, regulerer lageret i det bagvedlæggende system, hvor lagerantallet opbevares. Hvis du f.eks. har en webshop, regulerer Lagersystem.dk lageret i denne, ved en lagerregulering. Hvis dit lagerantal opbevares i E-conomic, fungerer det ikke helt så automatisk, da der er begrænset adgang til lageret, gennem E-conomics API.