Troubleshooting

Problemer med Wifi

Hvis du oplever at der til tider kan være dårlig eller helt manglende trådløs forbindelse til håndterminalen er det vigtigt at tjekke disse ting først. Wifi & Internetindstillinger på håndterminal Hvis man starter fra Lagersystems hovedmenu, skal man trykke på den lille hvide skærmknap i bunden. Dette vil føre en til Android skrivebordet, hvor man […]

Fejl ved generering af fragtlabel

Når der er problemer med, at danne en label, kan du gå op i brev-ikonet øverst i højre hjørne for at se fejlmeldinger i systemet. Her kan du finde fejlmeldingen med dit ordre nr. som reference. Det er en god idé at være opmærksom på, hvilket delsystem fejlmeldingen kommer fra. I dette tilfælde kan vi […]