Håndtering af multipluk

Multipluk gør det lettere at håndtere flere ordrer på én gang, vha. din plukkevogn. Håndtering af flere ordrer på samme tid øger plukkehastigheden markant.

Inden du tildeler ordrer til scanneren, skal du scanne det antal bokse du skal bruge. Det er smartest at tage 5 da det er standard antal ordrer man kan tage på samme tid. (Dette kan ændres inde i indstillinger)

For at tildele flere ordrer til din scanner vælger du dem først på computeren og trykker ’Send til scanner’ og derefter vælger navn/nummer hvis dette bruges.

På scanneren vælger du fane 2; ’Tildelt’ hvor du nu kan se de første 5 ordrer.

Step 1: Tildelte ordrer, start med 5
Step 2: Scan bokse

Når de 5 ordrer er valgt, kan du nu begynde at plukke varerne og lægge dem i de tilsvarende bokse.

For at hjælpe er multipluk udstyret med en stemme der fortæller hvilke bokse varerne skal lægges i, hvis der er en vare der skal i flere ordrer.

Step 3: Varer venter på at blive scannet
Step 4: Afslut multipluk

Når du er blevet færdig med varepluk, kører du nu vognen med boksene op til pakkebordet og scanner den første boks. Scanneren vil nu vise den ordre der tilhører boksen så man kan dobbelttjekke at de korrekte varer er plukket.

Når en ordre er pakket, kommes fragtlabel på og scannes færdig.

Opsætning af multipluk

For at komme i gang med multipluk kan du følge denne vejledning.