Opsæt håndterminal via pinkode

Har du opdateret din håndterminal, kan det være nødvendigt at opsætte håndterminalen via pinkode, så håndterminalen er koblet op til netop jeres Lagersystem.

Gå i Lagersystem, vælg “Opsætning” og “Håndterminal opsætning”

Vælg fanen “PIN” og tryk “Opret PIN”

Du får nu en pinkode du kan anvende til opsætning af en eller flere håndterminaler.

Tag nu håndterminalen, og gå til menuen, og vælg “Indstillinger”

Vælg “Opsæt via PIN”

Indtast pinkoden genereret fra Lagersystem og tryk “OK”

Håndterminalen er nu opsat og klar til brug.