Skift adgangskode på din bruger

Når du bliver oprettet som bruger, får du tildelt en kode, som du herefter kan ændre til en personlig kode. Det gøres på følgende måde:

Tryk på den dropdown-menuen ved siden af dit brugernavn øverste højre hjørne af Lagersystem.dk

Vælg Profil

Indtast din nuværende kode, og den personlige kode du ønsker, og tryk Gem. Din nye kode er nu klar til brug.

Har du glemt din kode, så kontakt supporten ved Lagersystem.dk.