Hvordan opretter jeg en administrator i Visma.net?

Log in i Visma.net Financials – vælg “Admin”

Vælg “Add user”

Indsæt oplysningerne på den bruger der skal oprettes  – “Email adress” = plh@tigermedia.dk – “First name” = Peter – “Last name” = Hansen – tilføj “Context”, “Costumer administrator” og “Financials administrator” – Vælg “Save and close”

Du kan også vælge at kopiere en anden administratorbruger. Log in i Visma.net Financials – vælg den bruger du vil kopiere – Tryk “Copy user” – Indsæt oplysningerne på den bruger der skal oprettes  – “Email adress” = plh@lagersystem.dk – “First name” = Peter – “Last name” = Hansen – Vælg “save and close”