Hvordan genstarter jeg appen på håndscanneren?

Oplever du problemer med din håndscanner, kan det ofte løses ved at genstarte appen på håndscanneren. Det er ikke nok, at genstarte selve håndscanneren.

Genstart appen på følgende måde:

Tryk og hold inde på knappen “Home”.

Efter få sekunder vil du få vist en oversigt over de åbne apps.

Swipe fingeren hen over en app som vises i bunden af skærmen, hvorved appen lukkes.

Du kan kontrollere om du har lukket appen korrekt ved at holde inde på “Home”-knappen. Der skal stå “No recent apps” på skærmen.