Hvordan aktiverer jeg “Private Apps” i Shopify?

For at der kan overføres data mellem Lagersystem og Shopify, skal der tilføjes en app i Shopify. Det er en privat app, og derfor skal din Shopify tillade opsætning med private apps.

Dette gøre i følgende trin:

1. Log in i som butiksejer – “Store owner”.
  2. Fra din Shopify administration vælger du “Apps”.
  3. I bunden af siden under alle apps, skal du vælge “Manage private apps”.
  4. Vælg “Enable private apps”.
  5. Læs og godkend vilkårene for brug af private apps, og vælg “Enable private app development”.

Du kan læse mere om brug af “Private Apps” i Shopifys hjælpecenter.